Energiebanen, mijn werkwijze 

Ons lichaam bestaat uit energiebanen, deze zorgen voor onze balans, zowel letterlijk als figuurlijk. Wanneer deze goed kunnen doorstromen zal de energie rijkelijk vloeien door ons lichaam, dit heeft als resultaat dat je mentaal en fysiek in balans bent. Helaas voor velen van ons is dit vaak niet het geval.

Veelal mentale en fysieke klachten worden veroorzaakt door blokkades in onze energiebanen.

Deze blokkades kunnen ontstaan door bijvoorbeeld onverwerkte emoties, het oppikken van energieën uit je omgeving. De ene persoon is hier gevoeliger voor dan de ander.

Tijdens de Energetische behandeling stem ik mij op jou af en ga ik invoelen wat voor jou op dat moment nodig is voor het herstel en onderhouden van jouw energiebalans. De behandeling kan bestaan uit een reading, counseling/coaching en heling. Ik heb een begeleidende rol in dit proces, jij bent degene die aan de slag gaat met het daadwerkelijke herstel. Dichtbij jezelf komen en weer in je eigen kracht gaan staan. Het aantal behandelingen verschilt voor iedereen, soms heb je aan 1 sessie voldoende, het kan ook voorkomen dat je 5 behandelingen nodig hebt.

Bij kinderen maak ik gebruik van creatieve therapie. Bijvoorbeeld tekening maken, handenarbeid. Aan de hand van wat het kind heeft gemaakt kan ik informatie krijgen hoe zij/hij op dit moment in het leven staat. Samen met het kind kijk ik naar wat er nodig is. Tevens ben ik getraind in het geven van massages, op de kleding, bij kinderen. Deze vorm van aanraking geeft het kind rust en bewustwording van hun eigen lichaam. De ouders/verzorgers zal ik actief betrekken in het proces, afgestemd op het kind.

Ik geef ook handmassage. Deze vorm van therapie laat middels aanrakingen de blokkades in je energiebanen wegstromen. Natuurlijk is het ook gewoon lekker ontspannend. 

Sta jezelf in liefde toe dat Psycho Energetische therapie jou in deze klachten kan begeleiden. Zodat jij weer in je eigen kracht komt, voor jezelf nieuwe kansen kan scheppen en je eigen geluk en succes mag creëren.

Vergeet niet, indien nodig, eerst met je fysieke/mentale klachten naar de huisarts te gaan. Wanneer je bij mij in behandeling bent en ik twijfel zal ik je adviseren een arts te raadplegen, ik stel geen diagnoses.

 


Bellen
Map
Info
Instagram