Welkom bij Praktijk Voor Jou 
Nieuw in de praktijk, Aroma massage. Kijk snel in het menu voor meer informatie.

 


In de praktijk wordt Psycho Energetische therapie en coaching toegepast. Vanuit mijn ervarings deskundigheid en Verpleegkundige achtergrond heb ik mij als psycho-energetisch therapeut gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen, jeugdigen en volwassenen met een chronische aandoening. 

Daarbij heb ik de expertise Happy Kids Massage geïntegreerd in mijn praktijk. Als trainer geef ik scholing aan professionals die graag de Happy Kids Massage binnen hun werk willen toepassen. Tevens verzorg ik workshops voor iedereen die kennis willen maken met kindermassage voor meer informatie kan je kijken onder het "kopje" Happy Kids Massage (training voor professionals).

Mag jij van jezelf jouw emoties laten zien? Of blokkeer jij bij het binnenkomen van een emotie? Dit kan uiteindelijk jouw energiebalans beïnvloeden. Soms zelfs met als gevolg tot het krijgen van een chronische aandoening. Pijn op welke manier dan ook, moe, lusteloos, laag energiepeil bij een bepaalde aandoening. Zoek jij hierin bevrijding, ben je toe aan vernieuwing? Laat mij jou hierin begeleiden om de weg van het "overleven" om te buigen naar "LEVEN".

Psycho Energetische therapie kan toegepast worden bij:

- Niet lekker in je vel, gespannen gevoel, onrust in lichaam en geest 

- Fysieke klachten 

- Psycho-sociale klachten          

- Chronisch ziek zijn 

- Vermoeidheid

- Onverwerkte trauma's 

- Begeleiding in de palliatieve/terminale fase

- Rouwverwerking 

- Hooggevoeligheid 


Bellen
Map
Info
Instagram