Wie ben ik?Ik ben Corina van Gemert-Beurskens, gehuwd en trotse moeder van 2 dochters. Ik ben vanaf 2001 werkzaam in de zorg. Gestart als Verzorgende IG binnen de ouderenzorg en vanaf 2004 ben Ik verder gaan leren voor verpleegkundige in het ziekenhuis.  

Als kind en jong volwassene heb Ik mij vaak “ de vreemde eend in de bijt” gevoeld. Dit kenmerkte zich in veelal fysieke klachten zoals snel moe zijn, buikpijn, duizelig, gewrichtspijnen. Mij ongemakkelijk voelen in een groep mensen, moeilijk kunnen omgaan met verandering. 

Met de komst van ons tweede kind in 2013 veranderde er veel voor mij op zowel fysiek als mentaal niveau. Ik werd nog ontvankelijker voor gevoelens en energieën in mijn omgeving, wat mij enorm emotioneel van slag maakte. Hierdoor ben ik me gaan verdiepen in hooggevoeligheid en ineens viel veel op zijn plek, ik ben hooggevoelig en wat ik voel is helemaal niet “gek". Door de erkenning naar mezelf hierin kon ik makkelijker omgaan met de achtbaan van gevoelens die door mijn lichaam en geest gierden. Tevens leerde ik mijzelf te “beschermen” voor invloeden van buitenaf, ik kreeg weer ademruimte.

Na meerdere bezoeken aan een Energetisch Therapeut voelde ik me minder opgesloten in mijzelf. Dit alles heeft mij gebracht tot het starten, in 2017, van een 3 jarige beroepsopleiding Psycho Energetisch Therapeut. Met als doel mezelf intuïtief verder te ontwikkelen en mensen op Energetisch niveau te kunnen ondersteunen. Als ervaringsdeskundige mensen begeleiden tot het dichtbij zichzelf komen/blijven. 

 

 


Bellen
Map
Info
Instagram