Feel the energy............
 
 

Het handboek...

De bedenker van de Happy Kids Massage methode, Corina Elzenaar, heeft een nieuw handboek geschreven en geïllustreerd: Oefeningen en tips voor ontspannen Happy Kids, haar ervaringen op het gebied van massage, meditatie en mindfulness. Met dit handboek daagt zij de lezer uit om aan de slag te gaan met de oefeningen en tips als aanvulling op een gezonde opvoeding. Namens haar mag ik dit boek doorverkopen, om op deze manier een nog groter bereik te krijgen voor de Happy Kids Massage methode. Dit handboek is geschikt voor ouders en opvoeders van kinderen tussen de 4 t/m 12 jaar.
Het inzetten van massage, meditatie en mindfulness draagt bij aan meer onderlinge verbondenheid, een betere nachtrust, meer zelfvertrouwen en een positieve mindset.

In het handboek staan:

  •  10 verschillende kindermeditaties
  • 24 affirmaties
  • 11 mindfulness oefeningen
  • 5 verschillende massagevormen uitgelegd. Dit zijn een buik-, rug-, voet- gezichts- en handmassage.


Een verschil met de andere Happy Kids Massage boeken is dat er geen massageverhaaltjes in staan en er van uit wordt gegaan dat de massages binnen de veiligheid van het gezien op de blote huid gegeven kunnen worden. Dit kan zowel met olie als met de verschillende materialen uit de wellnessbox.

Je kan zelfstandig aan de slag met de oefeningen en tips uit het boek. Maar heb je meer nodig?
Of wil je meer verdieping? Volg dan een workshop, live of online. Informeer hiervoor via onderstaand contactformulier of bericht/bel mij via: 06-15398298.

Het handboek kan je bij mij kopen voor 19,50 euro inclusief BTW, dit is een afgesproken prijs met licentiehouder Corina Elzenaar, zoals hierboven beschreven. 

Bestellen kan ook via onderstaand contactformulier in te vullen of mij te berichten/bellen via 06-15398298.

 
 
 
 
Bellen
Map
Info
Instagram