Feel the energy............
 
 

Happy Kids Massage training en workshops voor professionals...

Ben jij werkzaam met kinderen, bijvoorbeeld als leerkracht, kinderopvang of als kindercoach? Of werkzaam binnen de ouderen of gehandicaptenzorg? En wil je door middel van onderlinge kindermassage en aanraakspel graag aan de slag met de Happy Kids Massage methode? Dan is de  Training: Rust en verbinding in de groep voor professionals of de  Kriebelbox workshop voor professionals  misschien wel iets voor jou!

​Helaas horen we regelmatig dat leerkrachten of pedagogische medewerkers denken dat de onderlinge kindermassage zomaar kunnen gaan inzetten in een groep nadat ze enkel een boek hebben gekocht. Maar om onderlinge kindermassage op een verantwoorde en veilige manier te kunnen toepassen in een groep is het van belang, net als met alles, dat je de basisstappen kent. Aan de slag gaan met onderlinge kindermassage is zoveel meer dan een beetje elkaar kriebelen op een liedje. Het kan een waardevolle toevoeging zijn, mits het op de juiste manier, stap voor stap wordt aangeleerd.

Binnen de Happy Kids Massage hebben we hier een 3-stappen en 5-stappenplan voor ontwikkeld die je helpen om onderlinge kindermassage en aanraakspel te integreren in je groep.
Het 5 stappenplan leer je tijdens de training: rust en verbinding in de groep. Deze is meer het meeste geschikt voor het basisonderwijs. Speciaal voor pedagogisch medewerkers die werken met jonge kinderen, ouderen of in de gehandicaptenzorg is er de Kriebelbox workshop
.

Via Corina Elzenaar heb ik de licentie Happy Kids Massage trainer behaald en geef ik training aan medewerkers in het (speciaal)basisonderwijs, kinderopvang, binnen de gehandicapten en ouderenzorg. De Happy Kids Massage methode kan een waardevolle toevoeging zijn, mits het op de juiste manier, stap voor stap wordt aangeleerd.


 
 
 
 
Bellen
Map
Info
Instagram