Feel the energy............
 
 

Kindmassage

Review... " Onze zoon, 13 jaar, heeft een massage ondergaan bij Corina. Hooggevoelig en zijn hoofd zat vol. Het eerste wat hij zei toen we in de auto zaten: mama dit wil ik vaker doen... Ik vond het zo fijn en ik voel me goed bij haar. Corina legt het allemaal rustig uit wat ze gaat doen. Heel prettig in de omgang.


In mijn praktijk hecht ik veel waarde aan het feit dat kinderen zich kunnen ontspannen, middels massage en een volledig wellness ontspanningsmomentje.

Deze vorm van behandeling heeft eerlijk gezegd alleen maar voordelen:

  • Kinderen komen dichterbij zichzelf door de aanraking, bewustwording van hun lichaam.
  • Betere concentratie, kinderen kunnen beter onthouden doordat de zintuigen geprikkeld worden op een rustige en liefdevolle wijze.
  • Kinderen raken minder snel overprikkeld, het hoofd "leegmaken".
  • Bevordert het slapen, kinderen vallen ook rustiger in slaap.
  • Balans... tussen lichaam en geest, ook kinderen hebben hier enorme behoefte aan.


Tijdens de 1 op 1 massage behandeling starten we eerst met een super leuke activiteit! Samen gaan we een verhaaltje verzinnen over bijvoorbeeld "op vakantie gaan" bij dit verhaaltje gaan we dan bijpassende massage icoontjes neerzetten. Er kan ook gekozen worden voor een mandala tekenen/kleuren of een "gedachten potje" versieren... Bij wens wordt ook de kriebelbox ingezet, hierin zitten verrassende materialen zoals een knuffel, blush penseel, zacht en hard schuursponsje, knuffeldoekjes en zo maar door.

Daarna volgt er een fijn handen badje met bad eendjes en vormpjes om mee te spelen en tegelijkertijd prikkelt dit ook weer de zintuigen. Hierna geef ik een hand-arm massage van 30 minuten. Ook kan je kiezen voor een voetenbad met massagefunctie en daarbij de hand-arm massage. Na afloop is er een leuk presentje... Al met al duurt de behandeling 60-90 minuten. Op een leuke, speelse wijze jouw kind laten ontspannen. De behandeling stem ik op jouw kind af, waar de behoefte ligt en ook hou ik rekening met de leeftijd en de daarbij passende activiteit. 
Jouw kind hoeft niet een bepaalde aandoening/ziekte te hebben om deze vorm van behandeling te ondergaan, het is voor ieder kind geschikt! 
Wanneer jouw kind graag kiest voor alleen een arm-handmassage is dat ook mogelijk, deze massage zal 30 minuten zijn.Ouder en kind duo behandeling
Review... Moeder en kind: "De duo behandeling was een groot succes. Het was heerlijk ontspannen en een mooi moeder/dochter moment. Onze dochter straalde van oor tot oor gedurende de gehele behandeling. Je zag de spanning van haar afglijden. Zelf was het ook een heerlijk verwen moment. Even tijd voor jezelf en je dochter. Corina is een fijn, rustig, warm persoon. Je voelt je meteen op je gemak als je binnenkomt. Echte aanrader."

En wat ook super uniek is: een duo behandeling samen met jouw kind! Een heerlijk verwenarrangement, bestaande uit een welkomstdrankje, schouder-arm en handmassage inclusief voetenbadje. Natuurlijk ontbreekt het jullie niet aan een lekkere versnapering tussendoor. Just relax.

Heb je vragen en/of wil je een afspraak maken? Vul hieronder het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jou op. Je mag natuurlijk ook direct contact met mij leggen voor meer informatie of het maken van een afspraak via telefoon: 06-15398298. 
 
 
 
Bellen
Map
Info
Instagram