Feel the energy............
 
 

Aanbod, tarieven en contact

 

Incl. kennismaking, telefonisch of email-contact of eventuele vragen voor of na het gesprek.

Mocht het financieel lastig zijn, neem even contact op voor de mogelijkheden. Laat geld geen belemmering zijn voor het geluk van je leven. 

- Energetische behandeling: 62,50 euro, duur 60-90 minuten. 1e behandeling kan uitlopen tot 120 minuten.

- Hand-arm-schouder aromamassage: 37,50 euro, duur 30 minuten.

- Rug aromamassage: 37,50 euro, duur 30 minuten

- Aromamassage compleet: rug-armen-handen: 55 euro, duur 60 minuten.

- Happy-Kids massage 1op1, hand-arm massage inclusief creatieve activiteit: 37,50 euro, duur 60-90 minuten. Gewoon ontspannen...

 - Verwenarrangement, duo behandeling bestaande uit welkomstdrankje, hand-arm massage inclusief voetenbadje en manicure. Tussendoor wat lekkers ter versnapering: 25 euro p.p, duur ongeveer 90-120 minuten. Gewoon ontspannen...

- Je kan  ook een arrangement boeken: 3 behandelingen = 2 betalen en de 3e met 20% korting. In te zetten voor willekeurige behandeling(en).


Heb je vragen en/of wil je een afspraak maken voor een energetisch consult, aromamassage of je aanmelden voor een van de workshops-trainingen? Vul hieronder het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jou op. Je mag natuurlijk ook direct contact met mij leggen voor meer informatie of het maken van een afspraak via telefoon: 06-15398298.

 


Wanneer je verhinderd bent dan graag de afspraak minimaal 24 uur van tevoren afzeggen, bij geen afmelding ben ik genoodzaakt de behandel kosten voor de helft in rekening te brengen.
De behandelkosten zijn BTW vrij, als zelfstandig Alternatief therapeut val ik per 1 April 2020 onder de kleine ondernemingsregeling bij de belastingdienst. Je krijgt van mij een factuur, de betaling kan contant of via de bank. Er is geen pin apparaat aanwezig. Cadeautip! Leuk om iemand cadeau te doen, in te zetten voor een behandeling naar keuze.

 

 
            

 
 
 
 
Bellen
Map
Info
Instagram