Feel the energy............
 
 

 

 

Kom heerlijk tot rust...

Aromamassage is een heerlijk ontspannende massage met een basis-olie waaraan etherische oliën zijn toegevoegd. Jouw lichaam wordt gemasseerd door middel van strijkingen en lichte knedingen. Spanning en stress, veroorzaakt door een overbelasting van lichaam of geest, kunnen worden losgelaten en je kan je lekker laten meevoeren door de geuren. Je kan een keuze maken uit diverse behandelingen: 
- Hand/arm/schouder massage, 30 minuten. - Rug/schouder massage, 30 minuten. 
- Rug/schouder/arm/hand massage, 60 minuten.
Of je kiest voor de duo behandeling, verwenarrangement... bestaande uit een welkomstdrankje, hand-arm massage inclusief voetenbadje en manicure. Tussendoor wat lekkers ter versnapering... Gewoon ontspannen...

Aromamassage is uitermate geschikt voor mensen die last hebben van lusteloosheid, moeheid, depressiviteit, hoofdpijn of migraine, rug, nek of schouderpijn en algemene stressklachten. De oliën worden opgenomen in onze bloedstroom, door inademing of via onze huid, dit beïnvloedt ons lichaam en stimuleert ons immuniteitssysteem. Bepaalde geuren zullen relaxen en andere zullen stimulerend werken. 

Aromatherapie is een vorm van kruidengeneeskunde, gebaseerd op het gebruik van etherische olie van kruiden, bloemen en andere plantendelen. Aromatherapie is een samentrekking van de woorden aroma en therapie en staat voor behandeling met geuren. Aromatherapie wordt vooral ingezet bij klachten die samenhangen met spanningen, angst en slapeloosheid. De geuren werken in op het onderbewuste en brengen het verstoord zenuwstelsel terug in evenwicht.

Vanwege de effecten van de oliën is deze massage niet geschikt wanneer je zwanger of een nierpatiënt bent. Natuurlijk kunnen we dan een fijne massage doen zonder etherische oliën. Informeer naar de mogelijkheden.

Er zijn twee manieren om de vermeende effecten van aromatherapie te verklaren. Eén is de invloed van geur op de hersenen, vooral op het limbische systeem door het reuksysteem gemakkelijker uitgelegd: De moleculen gaan via de longen en de huid en worden in het bloed opgenomen ze komen bij het emotiecentrum van de hersenen terecht, waar ze invloed hebben op het humeur. De andere zijn de directe farmacologische effecten van de etherische oliën. Aromatherapie kan zelf geen aandoeningen genezen, maar helpt het lichaam om op een natuurlijke manier zichzelf te genezen en de immuunrespons te verbeteren.


Happy kids massage.


In mijn praktijk hecht ik ook veel waarde aan het feit dat kinderen zich kunnen ontspannen, niet direct gericht op therapie maar gewoon ontspannen...
Tijdens de 1op1 massage behandeling geef ik een hand-arm massage inclusief creatieve activiteit en een zalig warm handenbadje.

Herken jij een van onderstaande bij je kind?

Concentratieproblemen
Slapen slecht
Hebben een vol hoofd
Kunnen weinig onthouden
Zijn overprikkeld, snel geïrriteerd
Vertonen impulsief gedrag/storend gedrag
Hebben te veel energie (ADHD)
Vragen negatieve aandacht
Hebben weinig vriendjes
Problemen op school/slechte prestaties

Je hebt al meerdere dingen geprobeerd. Je wilt liever geen medicatie gebruiken. Je wilt wel graag je kind helpen, maar HOE?
Misschien is een massage niet het eerste waaraan je denkt wanneer je deze problemen ziet. Toch is het een manier die gemakkelijk is in te zetten om de bovengenoemde problemen te verminderen of zelfs te verhelpen/voorkomen.
Uit meerdere onderzoeken is al gebleken dat een regelmatig massage, die overigens gewoon over de kleding heen gegeven wordt bijdraagt aan:
een gevoel van zelfvertrouwen en veiligheid.
Een beter lichaamsbesef
ontspanning door het vrijkomen van oxytocine (knuffelhormoon)
Kinderen leren grenzen aangeven en elkaars grenzen respecteren
Ze kunnen beter slapen
De focus verbetert
Meer onderlinge verbondenheid zowel in groepen als binnen het gezin
Pestgedrag vermindert
Massage is een waardevolle aanvulling op een gezonde opvoeding.

Ook is het erg leuk om een losse behandeling voor je kind in te boeken, dan gaan we eerst creatief aan de slag en als kersje op de taart doen we samen meerdere massageverhaaltjes toepassen en wanneer er behoefte aan is aansluitend een handmassage.
Wist jij dat?
Happy kids massage ook heel goed toegepast kan worden binnen de gehandicapten en ouderenzorg, dit heeft een enorme effectiviteit in de rust en verbinding met zichzelf.

Via onderstaande link verkrijg je meer informatie over de workshop ouder-kind massage en de training voor medewerkers in de kinderopvang, op school, gehandicapten en ouderenzorg. 

Workshops-trainingen


 

 

 
 
 
 
Bellen
Map
Info
Instagram