Feel the energy............
 
 

"Super-Kidz"

Sinds enige tijd behandel ik naast de energetische sessies voor volwassenen, ook kinderen van 3 t/m 17 jaar en ouders in hun sociaal emotioneel welbevinden. Vanuit de ervaring met de Happy Kids massage methodiek heb ik mijn eigen verdieping verwerkt in de behandeling van kinderen. Een eigen concept bedacht en ontwikkeld, uniek in de regio... Waarom? Om eenheid en duidelijkheid te creëren in het aanbod voor de kinderen en hun ouders binnen Praktijk Voor Jou, ook op deze wijze de praktijk, met dit concept een extra uitstraling van vertrouwen naar buiten te geven.

Het concept lanceer ik vol trots onder de naam: "Super-Kidz" met als doel: Ieder kind zich veilig laten voelen, zich gehoord laten voelen, zich gezien laten voelen! De visie spreekt dan voor zich, Praktijk Voor Jou zet zich, buiten de energetische therapie, ook in voor kinderen en ouders zich fijn in hun vel te laten voelen, weer blij en ontspannen kunnen zijn. Bewustwording van jou zelf, wie ben ik? wat wil ik? hoe durf ik voor mezelf op te komen? Gericht op de vraagstukken die er spelen bij de kinderen, ouders en eventueel de rest van het gezin. Voor wie? Voor ieder kind en jeugdige, leeftijd 3 t/m 17 jaar... Je komt voor lekker te ontspannen of je voelt je niet fijn in je vel, het maakt niet uit, iedereen is welkom. Ook speciaal gericht aan kinderen met een chronische aandoening en/of met ouders met een chronische aandoening.

De basis is zo belangrijk voor de mens om op latere leeftijd hier de vruchten van te kunnen plukken, tegenslagen horen bij het leven, wanneer je op jongere leeftijd hierop inspeelt dan is de kans vele malen groter dat je daar "later" minder last van krijgt. Dit gun ik iedereen, vooral ook vanuit mijn eigen ervaring als kind die vaak gepest is geworden en nu als moeder van een dochter met een chronische aandoening wat veel met jou en het gezin kan doen.

Spelenderwijs in je eigen kracht komen staan. Het toepassen van massage in combinatie met creatieve "therapie"/ activiteiten kan hier enorm helpend in zijn. De kindmassage en ouder-kind duo behandeling zijn een mooie manier om de verbinding opnieuw te krijgen met jezelf en elkaar. De workshops spelen hier ook een grote rol in.

Coming soon: speciaal verzorgde training voor de kids om in hun kracht te staan! De activiteiten zullen zowel binnenshuis en buitenshuis plaatsvinden, meer info volgt snel. Al nieuwsgierig geworden? Bel of bericht mij, zie ook onderstaand contactformulier.


Kindmassage en ouder-kind duo behandeling

Workshops 
 
 
 
Bellen
Map
Info
Instagram