Feel the energy............
 
 

Wat is Happy Kids massage?

Happy Kids Massage is een kindermassagemethodiek die meestal over de kleding heen gegeven wordt. Vaak in combinatie met massageverhaaltjes en kriebelliedjes. De methodiek is ontstaan vanuit ruim 20 jaar ervaring op het gebied van massage, wellness en coaching en is gecombineerd met de basis van  onderlinge kindermassage. Zo is er een unieke vorm van kindermassage ontstaan met eigen massagegrepen en verschillende technieken en manieren om deze toe te passen.
Het verschil met meer traditionele vormen van kindermassage is dat het niet gaat om het manipuleren van de spieren, maar om de kracht van aanraking. Aanraking is een levensbehoefte, we hebben het nodig voor een gezonde en sociale ontwikkeling. Door het op een juiste wijze toepassen van de methodiek draagt het onder andere bij aan:

  • Meer zelfvertrouwen
  • Een betere gezondheid
  • Een betere nachtrust
  • Een betere focus
  • Meer ontspanning
  • Leren grenzen aangeven en elkaars grenzen respecteren
  • Meer lichaamsbesef / tastzin ontwikkeling
  • Socialer gedrag ( wij in plaats van ik )


Wat maakt Happy Kids Massage anders dan andere kindermassagevormen?

Het unieke van de Happy Kids Massage methodiek is dat we werken met eigen ontwikkelde materialen zoals boeken en kaarten waarin onze 21 basisgrepen zijn verwerkt. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Niet alleen gaat het bij de methodiek om de massages zelf, maar ook kennen we onze “eigen” ontspanningsoefeningen en meditaties. Wij werken constant aan verbeteringen. Zo is de Selfcare massage ontstaan in de periode van corona, maar door de grote meerwaarde is hij ondertussen een vast onderdeel van ons programma geworden.
Persoonlijke begeleiding, ook na afronding van een training, is een belangrijke basis binnen het HKM team. Voor trainers zijn er kant en klare lespakketten om mee te werken is er ook regelmatig persoonlijk contact. Ervaringen kunnen gedeeld worden in speciale groepen en bij alle materialen zit een online inspiratie omgeving met voorbeeldvideo’s en praktische aanvullingen. Nergens anders vind je deze combinatie. Deze online inspiratie omgevingen krijgen jaarlijks een update. Zo blijven we onze methodiek verder verbeteren en professionaliseren en aanpassen aan de veranderende maatschappij.


Happy Kids Massage workshops en trainingen.

Binnen de Happy Kids Massage methodiek zijn er verschillende workshops en trainingen. Geschikt voor zowel ouders als opvoeders zoals leerkrachten, kindercoaches, pedagogisch medewerkers en kinderyoga docenten. Daarnaast is er een speciale training om zelf een Happy Kids Massage trainer te worden. Na het volgen van deze 2-daagse training kan je meteen aan de slag en mag je zelf workshops en trainingen geven.

 
 
 
 
Bellen
Map
Info
Instagram