Feel the energy............
 
 

Workshops "Super-Kidz"

Workshop ouder-kind handmassage:

Deze unieke workshop kan je als ouder samen met je kind bezoeken, maarrrr ook super leuk voor oma, tante, vriendin, buurvrouw en ga zo maar door. Tijdens de workshop starten jullie met een zalig handen badje en/of een voetenbadje, daarna gaan jullie bij elkaar een hand/arm massage geven, tussendoor is er tijd voor iets lekkers te nuttigen. Kortom een super gezellige middag met ontspanning en verbinding tussen jou en je kind.


Groepsgrootte: 4-6 koppels, datum in overleg, locatie: in mijn praktijk in het Paramedisch Centrum Maasbree of bij jullie thuis. Investering 25 euro per koppel all in. Workshop kan op aanvraag en op de voorgestelde data, meestal op een zaterdagmiddag of zondagochtend. Tijdsduur 120 minuten.Workshop je eigen kind leren masseren, mindfulness en meditaties toepassen:

Aan de slag met het aanleren van je eigen kind masseren, het inzetten van mindfulness en meditatie. Samen de verbinding maken, er komen veel items aan bod uit het handboek "Oefeningen en tips voor ontspannen Happy Kids".

In het handboek staan:
10 verschillende kindermeditaties
24 affirmaties
11 mindfulness oefeningen
5 verschillende massagevormen uitgelegd. Dit zijn een buik-, rug-, voet- gezichts- en handmassage.


Groepsgrootte: 1 op 1 of in groepsvorm tot 4 koppels, datum in overleg, locatie: in mijn praktijk in het Paramedisch Centrum Maasbree of bij jullie thuis. Investering 30 euro per koppel all in. Workshop kan op aanvraag en op de voorgestelde data, meestal op een zaterdagmiddag of zondagochtend. Tijdsduur 120 minuten.

 
 
 
 
Bellen
Map
Info
Instagram