Feel the energy............
 
 

Workshops

Workshop omgaan met hooggevoeligheid:

Het leuke van deze workshop is dat je ook nog een 1 op 1 coaching sessie krijgt na de workshop!
De workshop wordt ook gegeven zonder de extra sessie erbij inbegrepen.

Energetische bescherming: Behoudt je energie.
Voel jij je in samenzijn met anderen ineens moe, lusteloos, overbelast, verdrietig of juist geïrriteerd? Mogelijk heb je onbewust teveel energie aan een ander gegeven. Het kan ook zijn dat je - negatieve- energie van een ander hebt overgenomen. Meestal gebeurt dit onbewust en onbedoeld. Om dit herkennen en jezelf te beschermen tegen onbedoelde energie uitwisseling is deze workshop.

Energie geven en nemen:
Overal waar we met mensen samen zijn, zijn we in contact via ons energiesysteem. Het kan gebeuren dat we energie van de anderen in ons eigen systeem opnemen. Wij "vervuilen" dan en voelen ons bijvoorbeeld ineens onrustig, verdrietig of prikkelbaar. Ook kan het zijn dat je teveel van jouw energie weggeeft. Je voelt je ineens heel erg moe en leeggezogen. Als je jouw antenne te weinig op jezelf en teveel op de omgeving richt, vang je relatief te veel op uit je omgeving. Je staat dan te 'open'. Het is belangrijk  om in balans te komen met geven en nemen en jezelf te beschermen tegen onbedoelde energie uitwisseling.

 Na deze workshop ben jij in staat tot:

 

  • Belastende energie teruggeven
  • Diverse grondingstechnieken
  • Afschermen van je ruimte
  • Verloren energie terugbrengen
  • Theorie over: vervloeien en triggers.
  • Tevens is er ruimte om met elkaar ervaringen te delen en tips uit te wisselen.


Voor wie is deze workshop?
Deze workshop is bedoeld voor iedereen die op (energetisch niveau) zijn grenzen beter wilt leren bepalen. Als hooggevoelig persoon het binnenkrijgen van prikkels te verminderen en meer bewustzijn en inzicht willen krijgen over hoe je energetisch systeem werkt.
Na afloop krijg je een map mee naar huis waarin alles nogmaals staat beschreven.
Maximale groepsgrootte 3-6 personen. Duur van ongeveer 3 uur. De 1 op 1 sessie duurt 1-1,5 uur.


Data in overleg, in het Paramedisch Centrum Maasbree of op locatie. Maximale groepsgrootte: 4-6 personen. Investering: 25 euro all in.                       

 
 
 
 
Bellen
Map
Info
Instagram