Feel the energy............
 
 

Tarieven en contact

Inclusief kennismaking, telefonisch of e-mail contact en ook voor eventuele vragen voor of na de sessie. Mocht het financieel lastig zijn, neem even contact op voor de mogelijkheden. Laat geld geen belemmering zijn voor het geluk van je leven.


Aanbod voor volwassenen:

  • Energetische behandeling: 66,50 euro, duur 60-90 minuten. 1e behandeling kan uitlopen tot 120 minuten.
  • Arrangement: 3 behandelingen = 2 betalen en de 3e met 15% korting. In te zetten voor behandeling naar keuze.
  • Exclusieve cadeaubon die ingezet kan worden voor een behandeling naar keuze.


Aanbod voor kinderen:

  • Happy-Kids massage 1 op 1 behandeling, hand-arm massage of rug-schouders massage inclusief creatieve activiteit, handen of voetenbadje, kriebelbox en een leuk presentje na afloop: 39,50 euro, duur 60-90 minuten. Gewoon ontspannen...
  • De massage kan ook afzonderlijk geboekt worden: 29,50 euro, duur 30 minuten.


Aanbod ouder & kind:

  •  Wellness duo behandeling, bestaande uit welkomstdrankje, hand-arm massage inclusief een voetenbadje en een paraffine hand pakking. Tussendoor wat lekkers ter versnapering: 24,50 euro p.p, duur ongeveer 60-90 minuten. Gewoon ontspannen en quality time met elkaar.


Wanneer je verhinderd bent dan graag de afspraak minimaal 24 uur van tevoren afzeggen, bij geen afmelding ben ik genoodzaakt de behandel kosten voor de helft in rekening te brengen.

De behandelkosten zijn BTW vrij, als zelfstandig Alternatief therapeut val ik per 1 April 2020 onder de kleine ondernemingsregeling bij de belastingdienst. Je krijgt van mij een factuur, de betaling kan contant, via overschrijving, er is een pin apparaat aanwezig in de praktijk.
KvK nummer: 76555593

 Heb je vragen en/of wil je een afspraak maken voor een energetisch consult, energetische aromamassage, Happy Kids Massage, wellness kinderfeestje of je aanmelden voor een van de workshops-trainingen? Vul hieronder het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jou op. Je mag natuurlijk ook direct contact met mij leggen voor meer informatie of het maken van een afspraak via telefoon: 06-15398298.

 
 
 
 
Bellen
Map
Info
Instagram