Feel the energy............
 
 

Energetische therapie & Kindmassage Praktijk Voor Jou


Wegens omstandigheden is de praktijk tijdelijk gesloten 

*** Vanaf het eerste (telefonisch) contact voelde het al vertrouwd. Corina is een inlevende, warme en lieve vrouw die je begeleidt in zelfinzicht. Dit doet ze geheel op een manier die bij je past in ongedwongen sfeer. Ik ben heel dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen en ik in zeer korte tijd weer in mijn eigen kracht ben komen te staan! ***

 

- Vrouw, 50 jaar. Na meerdere energetische sessies.

 


Jij bent er dus jij mag er ZIJN!


Lief mens... leven met energie

  • Ben jij ook zo moe en opgebrand?
  • Wil jij fit zijn?
  • Wil jij begrijpen waar jouw fysieke en mentale klachten vandaan komen?
  • Wil jij weten hoe je kunt leren omgaan met jouw chronisch pijn, ongemakken?
  • Wil jij weten hoe je kan omgaan met jouw gevoeligheid?
  • Op zoek naar ontspanning voor jouw kind? Of samen met jouw kind in verbinding staan middels massage of creatieve activiteiten? 
  • Op zoek naar een wellness duo behandeling samen met jouw dochter of zoon?

Dan ben je bij praktijk Voor Jou aan het juiste adres, in de praktijk wordt energetische therapie en kindmassage toegepast. Deze vormen van behandeling nemen jou mee op reis naar je innerlijke zelf. Het motto wat praktijk Voor Jou uitdraagt: "met beide voeten op de grond". Middels mijn expertise als psycho-energetisch therapeut en gespecialiseerd Verpleegkundige ligt de specialisatie binnen de praktijk bij het begeleiden van (jong)volwassenen met een chronische aandoening en hooggevoeligheid. 

Het unieke concept "Super-Kidz" 

Voor de kids richt ik mij vooral op de "echte" ontspanning en creatieve therapie. Middels de 1 op 1 begeleiding komen zij dichtbij zichzelf, en leren ze weer verbinding te maken met hun eigen "IK". Tevens is er ook tijd voor te feesten, een geheel verzorgd wellness kinderfeestje. Laat jouw kind een  uniek en onvergetelijk feestje geven aan zijn/haar vriendjes/vriendinnetjes...  aanbod kinderfeestjes: neem een kijkje op  https://kidz-party.nl

De missie van mij die ik verweven heb in de praktijk is het verbinden van de reguliere en alternatieve gezondheidszorg. Met liefde voor jezelf zorgen, het een heeft het ander nodig. Ook leuk om een workshop bij te wonen voor jezelf verder te ontwikkelen of in verbinding met jouw kind, er zijn zoveel mogelijkheden bij Praktijk Voor Jou. 

Klik op onderstaande links voor direct meer informatie betreft mijn aanbod, je bent van harte welkom.

Aanbod voor "Super-Kidz" & workshops

Energetische therapie & workshops

Het unieke Wellness kinderfeestje in Peel en Maas

Agenda Mindful wandelen

Heb je vragen en/of wil je een afspraak maken? Vul hieronder het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jou op. Je mag natuurlijk ook direct contact met mij leggen voor meer informatie of het maken van een afspraak via telefoon: 06-15398298.


 
 
 
 
Bellen
Map
Info
Instagram